ΑΡΗΣ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Κώστας Μήτρογλου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Μήτρογλου ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Γκάνεα από την πλευρά τους συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ανήμερα των 107ων γενεθλίων του συλλόγου.

Το πρόγραμμα των "κίτρινων" περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κώστας Μήτρογλου ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Εργκους Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κριστιάν Γκάνεα από την πλευρά τους συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο "Δασυγένειο".

Θυμίζουμε ότι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League με τον ΟΦΗ, ο Μήτρογλου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Πρόλαβε στο 20λεπτο που αγωνίστηκε όμως, να πετύχει το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Ο τραυματισμός ήρθε στο χειρότερο σημείο για τον Μήτρογλου, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει στη δράση. Υποβλήθηκε σε εντατικές φυσικοθεραπείες, ενώ βρέθηκε για μερικές ημέρες και στη Γερμανία όπου και επισκέφθηκε γνωστό του γυμναστή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ