ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2023
Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2023 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Παίκτης του Άρη είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τους κίτρινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 33χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά από 3,5 χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης γύρισε στην Θεσσαλονίκη για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Άρη. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός αυτό άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του στους κίτρινους που ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (04/01) τη συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον Άρη πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον Άρη νίκες και χαρές στον κόσμο μας", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρίνων, αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2024
Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2024 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στους Θεσσαλονικείς, ο "Φέτφα" κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με απολογισμό 3 γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ