ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αργεντινή: Το σήκωσε η Ρίβερ Πλέιτ με μία ακόμα τεσσάρα

Argentina's River Plate players hold their trophy and celebrate winning the local soccer tournament at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina Thursday, Nov. 25, 2021. River defeated Racing 4-0 and became the tournament champions. (AP Photo/Gustavo Garello)
Argentina's River Plate players hold their trophy and celebrate winning the local soccer tournament at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina Thursday, Nov. 25, 2021. River defeated Racing 4-0 and became the tournament champions. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε 4-0 της Ρασίνγκ και σφράγισε την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος Αργεντινής στην ιστορία της.

Επιστροφή στην κορυφή για την Ρίβερ Πλέιτ. Μετά από επτά χρόνια οι Los Millonarios επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τη νίκη τους με 4-0 κόντρα στην Ρασίνγκ.

Στο 32ο λεπτό ο Παλαβεσίνο άνοιξε το σκορ, ο Χουλιάν Αλβάρες έκανε το 2-0 στο 48', για να έρθει ο Μπράιαν Ρομέρο με δύο τέρματα στο 68' και το 78΄να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Έτσι, η Ρίβερ Πλέιτ σφράγισε την κατάκτηση του τίτλου τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε αφού καμία εκ των Ντεφένσα και Ταγιέρες μπορεί να καλύψει τη διαφορά που υπάρχει. Σε 22 αναμετρήσεις η Ρίβερ μετρά 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία προς τον τίτλο ήταν δίχως αμφιβολία ο Χουλιάν Άλβαρεζ. Ο 21χρονος επιθετικός σε 18 συμμετοχές είχε 17 γκολ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δύσκολα θα παραμείνει στην Αργεντινή.

Πολλοί σύλλογοι από την Αγγλία και την Ιταλία τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και έτσι αναμένεται να μπει σύντομα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ