ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Αργεντινή - Αυστραλία: Ο Μέσι ντρίμπλαρε τρεις παίκτες σε 5 μέτρα με έναν αντίπαλο να κρέμεται από τη φανέλα του

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστραλία στο "Γουόρκερς Στέιντιουμ", Πεκίνο | Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστραλία στο "Γουόρκερς Στέιντιουμ", Πεκίνο | Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 © 2023/ANDY WONG/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε... χαζούς τρεις αντιπάλους στο φιλικό της Αργεντινής με την Αυστραλία, με αλλεπάλληλες ντρίμπλες, παρότι ένας παίκτη κρεμόταν από τη φανέλα του!

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε στο φιλικό κόντρα στην Αυστραλία, όμως αυτή δεν ήταν η πιο εντυπωσιακή ενέργειά του στον αγώνα.

Ο 35χρονος Αργεντινός άφησε με το στόμα ανοιχτό για άλλη μία φορά τους φιλάθλους, όταν ντρίμπλαρε τρεις αντιπάλους σε... τηλεφωνικό θάλαμο και μάλιστα με έναν εξ αυτών να κρεμιέται από πάνω του!

Η φάση σημειώθηκε στο 81ο λεπτό, όταν ο διεθνής σούπερ σταρ πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Αν και απέφυγε έναν αντίπαλο, αυτός γραπώθηκε από τη φανέλα του Μέσι και προσπάθησε να τον καθυστερήσει μέχρι να φτάσουν... ενισχύσεις.

Ο δεύτερος Αυστραλός που εμφανίστηκε δέχθηκε κι αυτός ντρίμπλα από τον Μέσι, ο οποιός γυρίζοντας πρόσωπο προς την αντίπαλη εστία, είχε ξανά μπροστά του τον πρώτο αντίπαλο. Τον προσπέρασε σαν σταματημένο και τελευταίο εμπόδιο ήταν ένας τρίτος Αυστραλός, τον οποίο απέφυγε κόβοντας αριστερά.

Η φάση συνεχίστηκε με τον Μέσι να δίνει πάσα και να αποθεώνεται για μία αδιανόητη ενέργεια.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ