STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρέσει σε δυο ο Ροτζέριο Μάρτινς

Ροτζέριο Μάρτινς INTIME SPORTS

Ο Ροτζέριο Μάρτινς μένει ελεύθερος από την Νίκη Βόλου και ήδη δυο ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Την Δευτέρα (29/12) έπεσε σήμα… διάλυσης στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, οπότε όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον ελεύθεροι για να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για τον Ροτζέριο Μάρτινς ( 10 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ) ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από δυο ομάδες που αναζητούν ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Ο λόγος για την ΑΕΛ Καλλονής και τον Πανθρακικό. Οι “σαρδέλες” χρειάζονται ενίσχυση μεσοεπιθετικά, αφού μόνος του ο Λεοζίνιο δεν μπορεί να τραβήξει κουπί.

Από την άλλη πλευρά ο Μανουέλ Ρόκα έχει ζητήσει τουλάχιστον 2-3 προσθήκες και η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να αντεπεξέλθει σε αρκετούς ρόλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ