ΑΕΚ

Αραούχο σε Μιλόγεβιτς: "Κόουτς, είμαι έτοιμος για το αυριανό φιλικό"

Ο Σέρχιο Αραούχο κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
Ο Σέρχιο Αραούχο κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο πέρασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα πριν πάει για ιατρικές εξετάσεις και ζήτησε απ' τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αγωνιστεί στο φιλικό της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το πρώτο τετ α τετ είχαν ο Σέρχιο Αραούχο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ύστερα από την άφιξη του Αργεντινού στην Ελλάδα. Ο 29χρονος επιθετικός ζήτησε μία στάση στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για να μιλήσει με τον προπονητή της Ένωσης, πριν μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αραούχο εμφανίστηκε αρκετά ενθουσιασμένος για τη διαφαινόμενη επιστροφή του στην ομάδα και έκανε το πρώτο αίτημά του στον Μιλόγεβιτς. "Κόουτς, είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο στο φιλικό", φέρεται να είπε σχετικά με τη φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού (21:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς θεατές).

Ορισμένοι φίλαθλοι που είχαν υποδεχθεί τον Αραούχο στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον ακολούθησαν στα Σπάτα και αποθέωσαν και εκεί, προτού φύγει για τις ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ