ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Αραούχο για τον πανηγυρισμό: "Ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του Άλκη"

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι το γκολ το αφιέρωσε στον 19χρονο δολοφονημένο οπαδό Άλκη, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του, ενώ το αφιέρωσα και στον γενεθλιάζοντα Πάνο Αναστασόπουλο.

Ο Σέρχιο Αραούχο σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, αποκάλυψε ότι το γκολ το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη, Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02).

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κάνει κάποια ριζική αλλαγή και να αντιδράσει ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, δίχως να αναφέρεται στον Αργύρη Γιαννίκη, όπως διευκρίνισε αργότερα στους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αραούχο: Για τον πανηγυρισμό που έκανε: "Είναι αλήθεια ότι μου βγήκε από μέσα μου, ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού και του Άρη είναι λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο. Μου βγήκε από την ψυχή μου να το κάνω. Άσχετα αν ήταν ένα ντέρμπι ήθελα να το κάνω".

Για το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε".

Για την προσωπική του απόδοση και το γκολ :"Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του".

Για τον Πάνο Αναστασόπουλο: "Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος εδώ που με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητά μου".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ