ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αράο: "Αν θέλουμε το πρωτάθλημα δεν γίνεται να παίζουμε έτσι"

Αράο: "Αν θέλουμε το πρωτάθλημα δεν γίνεται να παίζουμε έτσι"
INTIME

Ο Αράο στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι πράσινοι και δεν κατάφεραν να σκοράρουν περισσότερα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τον ΠΑΟΚ και ο Αράο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των πράσινων αλλά και στο γρήγορο γκοολ που δέχτηκε το τριφύλλι:

"Δεν θα έλεγα ότι φταίει το γρήγορο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στο 2ο λεπτό και ακόμα περισσότερο εντός έδρας. Μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περάσαμε στην αντεπίθεση, σημειώσαμε γκολ, δεχθήκαμε όμως το 1-2.

Στο β’ παίξαμε καλά, κάναμε αντεπιθέσεις, θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και η αλήθεια είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό:

"Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ. Στο β' ελέγξαμε το παιχνίδι ήμασταν επιθετικοί, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, δεν είναι δικό τους το θέμα αλλά όλη η ομάδα, όλη η ομάδα έχει το φταίξιμο και όλοι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ