ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αραμπί για το συμβόλαιό του: "Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου παιχνίδι"

Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί, όμως εξέφρασε την επιθυμία του να μην είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten με τον Αραμπί να σκοράρει τρεις φορές και για ένα γκολ να μην αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ.

Ο Μαροκινός στράικερ ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει, τόνισε πως είναι επιθυμία του να μην είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αραμπί:

Για το γεγονός ότι έφτασε κοντά στο να γίνει ο πρώτος σκόρερ: "Για ένα γκολ, είμαι ευχαριστημένος, σκόραρα και είμαι ευτυχισμένος".

Τι κρατάει από τη φετινή σεζόν: "Είχα την τύχη να σκοράρω πάντα όταν έπαιζα εδώ. Κερδίσαμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα κουραστικό με πολλά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος γιατί τώρα θα πάμε για διακοπές και θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε"

Για το μέλλον του: "Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω ακόμη, ευχαριστώ τους οπαδούς. Είμαι ευτυχισμένος, ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Είμαι γεμάτος εμπειρίες, με ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω ζήσει υπέροχες στιγμές που δεν θα ζήσω ποτέ"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ