Αποχώρησε ο Μπούρμπος

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (12/9) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αποχώρησε με πρόβλημα στην κνήμη ο Μπούρμπος
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρττη (12/9) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα γίνει την Δευτέρα στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης.
Στην απογευματινή προπόνηση ο Χρήστος Μπούρμπος ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην κνήμη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην λάβει μέρος στο δεύτερο σκέλος του προγράμματος που είχε ασκήσεις τακτικής.
Επίσης αποχώρησε και ο Ζορμπάς, ωστόσο οι λόγοι ήταν καθαρά προληπτικοί. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, πλην του στρατευμένου Περογαμβράκη και του Σίσιτς που αναμενόταν αργά το βράδυ της Τετάρτης από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Σλοβενίας.
Το πρωί το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και μετρήσεις ενώ το απόγευμα ασκήσεις τακτικής με μπάλα και στημένες φάσεις. Την Πέμπτη (13/9) οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή (14/9).