LA LIGA

Αποχωρεί ο Βαλβέρδε;

Βαλβέρδε

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα το μέλλον του Βαλβέρδε στον πάγκο της Εσπανιόλ κρίνεται αμφίβολο

Ο σύλλογος της Καταλωνίας έχει τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών από όλες τις ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς από τους 51 που θα μπορούσε να είχε συλλέξει. Η ισοπαλία απέναντι στην, ήδη υποβιβασμένη στη Σεγούντα Ντιβισιόν, Λεβάντε την Κυριακή ίσως και να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την ισπανική εφημερίδα Marca να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι ο πρόεδρος της Εσπανιόλ, Ντανιέλ Σάντσεθ Λίμπρε, σκέφτεται την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.



Σημαντική παράμετρο στην υπόθεση αποτελεί η δυνατότητα της λύσης κοινή συναινέσει του συμβολαίου του Βαλβέρδε στο τέλος της σεζόν, με τον 44χρονο τεχνικό να ελπίζει ότι θα είναι και την επόμενη χρονιά στο τιμόνι του συλλόγου αν και παραδέχθηκε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.




“Από ό,τι καταλαβαίνω θέλουν να συνεχίσω αν και πέρυσι παραλίγο να με διώξουν, παρόλο που φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου UEFA. Έχουμε 48 βαθμούς και μία πιθανότητα να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν μέσω του Ιντερτότο. Είναι ξεκάθαρο ότι διανύουμε μία πάρα πολλή κακή περίοδο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και είμαστε σε δύσκολη θέση”, δήλωσε ο Βαλβέρδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ