FOOTBALL LEAGUE

Απουσίες στον Διαγόρα

καβαλα

Παρελθόν αποτελεί για τον Διαγόρα ο αγώνας με την Καβάλα και πλέον στην ομάδα της Ρόδου επικεντρώνονται στην αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό

Ο Διαγόρας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και από σήμερα θα εντείνουν και πάλι τους ρυθμούς προκειμένου η ομάδα να παρουσιασθεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον αγώνα του Σαββάτου.

Υπάρχουν φυσικά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας αφού ο Ηλίας Σαπάνης και Τάσος Τριανταφυλλου τρέχουν ήδη και ανεβάζουν ρυθμούς προκειμένου να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς πολύ σύντομα και να τεθούν στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.



Σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να μπει σε δέκα μέρες περίπου και ο Γιάννης Αρχοντούλης ο οποίος δεν υπολογίζεται ακόμα από τον προπονητή της ομάδας.



Από πλευράς τιμωριών ο Γιάννης Χρήστου εξέτισε την ποινή του και βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το μάτς με τον Εθνικό ενώ αντίθετα ο Γιάννης Κωσταντινίδης είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που πήρε στο ματς με την Καβάλα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό με τον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ