ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθεραπεία για Σιόβα

INTIME SPORTS

Προπονήθηκαν στου Ρέντη όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Δεν γυμνάστηκε ο Σιόβας.

Η ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας, ανήκει στο παρελθόν.

Από την Πέμπτη ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν την Τετάρτη κόντρα στους Αρκάδες, ενώ όσοι έπαιξαν, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, καθώς και δίτερμα.

Τα δικά τους συντηρητικά προγράμματα ακολούθησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάρκο Στσέποβιτς και Μιγκέλ Τόρες, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας εντάχθηκε στο πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν γυμνάστηκε. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι και την Παρασκευή (10/1) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ