ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αποθεώθηκε ο Ογκουνσότο

ογκουνσοτο υποδοχη

Θερμή υποδοχή περίμενε τον Πατρίκ Ογκουνσότο κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο από οπαδούς του Εργοτέλη

Εκ μέρους της διοίκησης το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης καθώς και άλλα μέλη και ο Νιγηριανός επιθετικός έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς των Κρητικών.


“Έτοιμος να προσφέρω άμεσα”



Ο Πατρίκ Ογκουνσότο δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του λέγοντας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη που μου έκαναν αυτή την μεγάλη και θερμή υποδοχή”.

Όσο για τους στόχους του, ανέφερε:
“Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα άμεσα. Ακόμη και αύριο να είχαμε αγώνα, εγώ θα μπορούσα να παίξω. Όσον αφορά το θέμα παραμονής της ομάδας, πιστεύω ότι θα σωθούμε”.


Δώρο ο Ογκουνσότο”



Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης, είπε:
“Είμαι αρκετά χαρούμενος που ήρθε πάλι στην ομάδα μας ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Είναι ένα δώρο προς όλους τους οπαδούς του Εργοτέλη αλλά και όλους τους φιλάθλους της Κρήτης.Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως ο Εργοτέλης θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία”.

Όσο για το τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ, ανέφερε: ”
Ευελπιστώ το Σάββατο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”. Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει κάποια αποδέσμευση τόνισε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ