100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ

Αποθεώθηκε ο Αλμέιδα στα 100 χρόνια της ΑΕΚ: "Τόσο στα καλά, όσο και στα κακά να είμαστε ενωμένοι"

100       (  / EUROKINISSI)
Ο Ματίας Αλμέιδα στην γιορτή για τον "έναν αιώνα ΑΕΚ" στην OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της γιορτής των 100 ετών της Ένωσης, με τον Αργεντινό προπονητή να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έστειλε το δικό του μήνυμα στην γιορτή της Ένωσης για τα 100 χρόνια. Ο Αργεντινός προπονητής αποθεώθηκε από τους οπαδούς στην OPAP Arena, με τον ίδιο να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει:

"Καλησπέρα σε όλους. Αισθάνομαι πανευτυχής που είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων και στον Θεό που είμαι σε αυτό το μέρος σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράζομαι την γιορτή με όλους σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρσι, όπως είμαστε φέτος, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα μας.

Τόσο στα καλά, όσο και στα κακά να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Τόσο οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο σταφ θα δώσουμε και την τελευταία ρανίδα από τον ιδρώτα μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι την ενέργεια, σας, αυτή που έχετε δώσει σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να γιορτάσουμε πραγματικά αυτά τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ".

TAGS 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ