ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αποσύρθηκε ο Σάμι Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου
Ο Σάμι Κεντίρα με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου AP

Ο Σάμι Κεντίρα αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όντας σε ηλικία 34 ετών, κάτι που ανακοίνωσε μέσω ανάρτησή της η Χέρτα Βερολίνου.

Ο Σάμι Κεντίρα αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 34 ετών κάτι που ανακοίνωσε η τελευταία ομάδα με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τελευταία φορά, δηλαδή την Χέρτα Βερολίνου.

Ο 34χρονος τυνησιακής καταγωγής, Γερμανός διεθνής μέσος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν μόλις οκτώ φορές, όλες στη Bundesliga, ενώ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο 481 φορές, έχοντας απολογισμό 50 γκολ και 48 ασίστ. Ο Κεντίρα πλην της Χέρτα Βερολίνου αγωνίστηκε και στις Ρεάλ Μαδρίτης (με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του, ήτοι 161), Γιουβέντους και Στουτγκάρδη.

Με την Εθνική Γερμανίας αγωνίστηκε 77 φορές, έχοντας απολογισμό 7 γκολ, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων από ένα Μουντιάλ, Champions League, πρωτάθλημα Ισπανίας και Γερμανίας, αλλά και πέντε πρωταθλήματα Ιταλίας.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ