ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Αποστολόπουλος: "Να πείσω τον Μπόλονι"

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αποστολόπουλος MOTIONTEAM

Ο νεαρός άσος Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μιλάει για τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκιαγραφεί το αγωνιστικό του προφίλ.

Οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ τον είδαν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο στο φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και η αλήθεια είναι ότι αποκόμισαν πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον νεαρό αμυντικό Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος μίλησε στους ρεπόρτερ του "Δικεφάλου" που βρίσκονται στην Ολλανδία, τόσο για την προσπάθειά του να δείξει την αξία του, όσο και για το αγωνιστικό του προφίλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή προετοιμασία: "Εχει μεγάλες διαφορές. Τη προηγούμενη χρονιά πήρα παιχνίδια με τα Γιαννιτσά στα πόδια μου και γύρισα πιο έμπειρος, όσο μπορώ για την ηλικία μου. Ελπίζω να μπορέσω να πείσω το προπονητή για να παραμείνω στο ρόστερ".

Το αν είναι αγχωμένος αυτό το διάστημα που είναι στη προετοιμασία: "Με αγχώνει, αλλά δεν υπάρχει εύκολη δουλειά. Έτσι είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να δουλεύεις. Θα προσπαθώ να βελτιώνομαι για να πείσω το προπονητή μου και να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι".

Το αγωνιστικό προφίλ του: "Εγώ παίζω στα δεξιά της άμυνας. θεωρώ ότι είμαι δυνατός και γρήγορος".

Το πού χρειάζεται βελτίωση: "Πρέπει να βελτιώσω τη σέντρα μου και τις αντοχές μου".

Τη διαφορά που διαπίστωσε στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την εποχή που ήσουν στην ομάδα Νέων; "Είναι καλύτερες οι καταστάσεις όσον αφορά την ποιότητα προπόνησης. Δεν έχει όμως καμία σχέση με το να παίζεις στην ομάδα νέων. Εμένα αυτή η εμπειρία με βοήθησε πολύ".

Για το ποιος τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στα μέχρι τώρα βήματά του: "Με έχει βοηθήσει πολύ ο Γιώργος Γεωργιάδης, με είχε στείλει στη προετοιμασία το 2009 και με κάλεσε και στην Εθνική".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ