ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT 24 στην Ολλανδία: Ο Σανκαρέ κερδίζει τη δεύτερη ευκαιρία του

Ο Σανκαρέ χειροκροτεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού στα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Σανκαρέ χειροκροτεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο Γιουνούς Σανκαρέ κατάφερε να αλλάξει τις αρχικές σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να πάρει επιπλέον χρόνο για την τελική αξιολόγησή του.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Επί εβδομάδες ο Γιουνούς Σανκαρέ φαινόταν να είναι "καμένο χαρτί" για τον Παναθηναϊκό κι εκτός του αρχικού προγραμματισμού για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, ωστόσο, δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι μπορεί να "γυρίσει" το... φύλλο και καταπώς φαίνεται σιγά-σιγά άρχισε να αλλάξει τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου σταδίου προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αλλά και σ’ αυτές τις πρώτες τρεις ημέρες παραμονής των "πράσινων" στο Χορστ της Ολλανδίας, ο Σανκαρέ δείχνει ένα πολύ πειθαρχημένο πρόσωπο και είναι αλήθεια πως σε κάθε προπόνηση, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να "πείσει" τον Γιοβάνοβιτς.

Φαίνεται δε πως σε πρώτη φάση κατάφερε να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία που έψαχνε απ’ το τεχνικό τιμ. Για την ακρίβεια αυτή την ώρα δεν είναι στην κατηγορία των "κομμένων", όπως είναι π.χ. ο Αγιούμπ, αλλά πήρε "δικαίωμα" και την πάσα... από τον Γιοβάνοβιτς για να συνεχίσει να το παλεύει και παράλληλα να συνεχιστεί η αξιολόγησή του απ’ τον 59χρονο τεχνικό. Και να αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του μετά τα μέσα Αυγούστου, αφού δώσουν πρώτα οι "πράσινοι" όλα τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας, προκειμένου να αξιολογηθεί με μεγαλύτερη "ασφάλεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ