ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Απορρίφθηκε η έφεση του Εθνικού Αστέρα

Απορρίφθηκε η έφεση του Εθνικού Αστέρα
INTIME SPORTS

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Εθνικού Αστέρα για την τιμωρία στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Παρέμεινε η ποινή αφαίρεσης βαθμών (-3) και τις τιμωρίας της έδρας

Απορρίφθηκε το Σάββατο (14/1) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Εθνικού Αστέρα για την τιμωρία στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, για την ομάδα της Καισαριανής παρέμεινε η ποινή αφαίρεσης βαθμών (-3) στο πρωτάθλημα της Football League και η τιμωρία της έδρας για έναν αγώνα.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

" Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση και για την υπόθεση του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας-ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΟ της 21ηςΔεκεμβρίου 2011 (4η φάση) με την υπ’ αριθμόν 2/14-1-2012 απόφασή της:

1. Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας κατά της υπ' αριθμόν 345/29-12-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

2. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

3. Αφαιρεί από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος Football League περιόδου 2011-2012.

4. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα στο γήπεδό της χωρίς θεατές και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ