ΒΕΛΓΙΟ

Απόπειρα αυτοκτονίας από Βέλγο διαιτητή!

Απόπειρα αυτοκτονίας από Βέλγο διαιτητή!

Ο Βέλγος βοηθός διαιτητή, Κρις Σκέλστρετ έκανε χαρακίρι μία ώρα πριν την αναμέτρηση της Τούμπιζε με την FC Βρυξελλών. Σώθηκε την τελευταία στιγμή!

Λίγες μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του Γερμανού διαιτητή Μπάμπακ Ράφατι, αλλά και πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα από το απονενοημένο διάβημα του Γκάρι Σπιντ μία ακόμη τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε αυτή τη φορά στο Βέλγιο.

Ο 37χρονος Κρις Σκέλστρετ, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Τούμπιζε-FC Βρυξελών.

Η τραγωδία αποφεύχθηκε την ύστατη στιγμή, καθώς ο Σκέλστρετ εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του διεκομίσθη άμεσα σε νοσοκομείο.

Ο Βέλγος ρέφερι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου προσπαθώντας να αφήσει πίσω του τις στιγμές που λίγο έλειψε να αποβούν μοιραίες.

Ο Σκέλστρετ βρέθηκε με μία φωτογραφία της πρώην συντρόφου του και ένα γράμμα δεκαέξι σελίδων, όπου ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε απόγνωση.

Η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προσέλαβε τον ψυχολόγο Τζεφ Μπράουβερς προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στον Βέλγο διαιτητή.

"Δεν ήταν θέμα πίεσης από τη δουλειά του, αλλά προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο" δήλωσε ο ψυχολόγος.



TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ