Απών μόνο ο Γεωργιάδης

Διαβάστε τα νέα της προπόνησης της Δευτέρας (22/10), του ΠΑΟΚ. Στο κανονικό πρόγραμμα της οποίας δεν συμμετείχε ο Γιώργος Γεωργιάδης ωστόσο πήραν μέρος οι Γκαρσία και Βιβιάν
Το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/10) που έγινε στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε αποθεραπεία για τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.
Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν, γεγονός που δημιουργεί την ελπίδα για το ότι θα αγωνιστούν κανονικά στο ματς με την Κέρκυρα και αυτό μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στον Γιώργο Δώνη, ειδικά όσον αφορά τον Ουρουγουανό ο οποίος αναμένεται να πάρει την θέση του τιμωρημένου Κάτσε.
Στο παιχνίδι αυτό ωστόσο αναμένεται να μείνει εκτός ο Γιώργος Γεωργιάδης που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Δευτέρα καθώς έχει οίδημα κάτω από τον αστράγαλο.
Απουσίασε ακόμη ο Κώστας Σταφυλίδης ο οποίος παρουσιάστηκε στο Ειδικό Σώμα για στρατευμένους αθλητές στην Αθήνα και έφτασε στην Θεσσαλονίκη προς το τέλος του προγράμματος. Από την Τρίτη (23/10) θα δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις της ομάδας.