ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απολογούνται Μιραλάς, Ριέρα, “Τόρο”

INTIME SPORTS

Σε απολογία από την διοίκηση του Ολυμπιακού κλήθηκαν οι Μιραλάς, Ριέρα και Τοροσίδης για τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Τα συνεχόμενα κρούσματα αποβολών των ποδοσφαιριστών, φαίνεται ότι έχουν “ταρακουνήσει” τόσο τη διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας η οποία προτίθεται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια συμβάντα στο προσεχές μέλλον.

Προς παραδειγματισμό λοιπόν των ιδίων αλλά και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του πειραϊκού συλλόγου, οι Μιραλάς, Τοροσίδης και Ριέρα κλήθηκαν σε απολογία για τις αποβολές τους σε πρόσφατα παιχνίδια των “ερυθρολεύκων”.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος επιθετικός θα απολογηθεί για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, θα βρεθεί απέναντι από τη διοίκηση για την αποβολή του στο ντέρμπι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον “αιώνιο”.

Τέλος ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ θα απολογηθεί για την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο ματς της “Νέας Σμύρνης” κόντρα στον Πανιώνιο, η οποία του απέφερε και την κόκκινη κάρτα του κ. Παμπορίδη, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι τρεις ερυθρόλευκοι άσοι αναμένεται να παραδώσουν εγγράφως την απολογία τους την ερχόμενη Παρασκευή (04/03).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ