Απόλλων: Τρίτος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορονοϊό

¡Õ¡ á¡ / ¡Õ»« - ¡ÀÀÕ ÃÕ« (÷¡÷¡: À¡ ¡« ¡ / EUROKINISSI)

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε πως τρίτος ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ η ομάδα επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις, καθώς τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

Τέταρτο θετικό δείγμα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε πως τρίτος ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στο καθιερωμένο τεστ, είνα ασυμπτωματικός και τέθηκε σε καραντίνα. Θυμίζουμε πως, πέρα από τους ποδοσφαιριστές, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ένα στέλεχος της ομάδας.

H ανακοίνωση:

Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων Σμύρνης: Στο Σωτηρία ο ένας από τους δύο παίκτες με κορονοϊό
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.