ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόλλων Σμύρνης: Το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκέντρωσε χρήματα για τους πυρόπληκτους

Φωτοφραφία από τις αναζοπυρώσεις στην Εύβοια
Φωτοφραφία από τις αναζοπυρώσεις στην Εύβοια PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης συγκέντρωσε χρήματα προκειμένου να τα δωρίσει στους πυρόπληκτους, ώστε να καλύψουν κάποιες από τις βασικές ανάγκες τους, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς συγκέντρωσε χρήματα προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες των πυρόπληκτων.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", όπως και άλλες ομάδες της Super League Interwetten, στηρίζουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες των πυρκαγιών και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα προβλήματά τους.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλων Σμύρνης: "Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές".

"Συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία θα δοθούν για να καλυφθούν ανάγκες των ανθρώπων που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες. Με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν και θα επιστέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων".

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ