ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Αλέκος Βοσνιάδης με αιχμές

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Αλέκος Βοσνιάδης με αιχμές
Ο Αλέκος Βοσνιάδης INTIME

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη, αφήνοντας κάποιες αιχμές για "δικαιολογίες" του όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ήττα από την Ηλιούπολη με 4-2 με ανατροπή, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της μαζί του, αφήνοντας κάποιες αιχμές στην ανακοίνωση για "δικαιολογίες".

Ο Απόλλων ανακοίνωσε ότι τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα και η αναζήτηση γίνεται μόνο για τον πρώτο προπονητή.

"Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδα μας, δεν την έχουμε ξαναδεί να προηγείται με 2-0 και στη συνέχεια να δέχεται τέσσερα γκολ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Απόλλωνα.

Η δικαιολογία του προπονητή μας, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κίνητρο, είναι αυτή που μας έχει πλέον πείσει ότι οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές, το μόνο κίνητρο που έχουν είναι πότε και πως θα πληρωθούν.

Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι αγωνίζονται στη Super League 2, μια ερασιτεχνική κατηγορία, η οποία έχει μόνο έξοδα και παριστάνουν τους επαγγελματίες με χαμηλό κίνητρο
", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ