ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος και επίσημα ο Παράσχος με αιχμές της διοίκησης

Ο Γιώργος Παράσχος στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Βόλο στη Ριζούπολη
Ο Γιώργος Παράσχος στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Βόλο στη Ριζούπολη EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης έβγαλε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παράσχο με την ανακοίνωση μάλιστα να στρέφεται εναντίον του έμπειρου τεχνικού λέγοντας πως δεν ενημέρωσε κανέναν στη διοίκηση.

Την Τρίτη (16/3) το απόγευμα η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο. Στην ανακοίνωση μάλιστα υπάρχουν αιχμές κατά του έμπειρου τεχνικού τονίζοντας πως το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών έρχεται μετά από επιθυμία του ίδιου χωρίς να ενημερώσει κανέναν στη διοίκηση παρά μόνο τους παίκτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης".

Όπως γράψαμε από χθες πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου είναι ο Μάκης Χάβος ο οποίος θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ