STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1: Τρίποντο ανάσα για την ελαφρά ταξιαρχία

Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν το τέρμα του Ντάουντα κόντρα στον ΟΦΗ
Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν το τέρμα του Ντάουντα κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ με τον Ιωαννίδη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 84' έπειτα από λάθος του Σωτηρίου. (VIDEOS)

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στη Ριζούπολη για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten με ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό στη μάχη της παραμονής.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης σημαδεύτηκε από τις λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Στην πρώτη του αξιόλογη ο Απόλλων κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 17' ο Σλίβκα μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε, αλλά εκεί που πήγε η μπάλα ήταν μόνος του ο Ντάουντα που σε κενή ουσιαστικά εστία έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και με τον Ουές να δημιουργεί πολλά προβλήματα από τα δεξιά άρχισε να φτάνει με περισσότερες αξιώσεις στην εστία του Απόλλωνα. Από τον Ουές ξεκίνησε και το τέρμα της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων στο 27', αφού από δική του σέντρα ο Στάρτζεον από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα και για αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Σολίς ο οποίος ήταν μεν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά τα τελειώματά του δεν ήταν αυτά που έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Ειδικά οι παίκτες του ΟΦΗ έχασαν πολλές καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα και τελικά το πλήρωσαν.

Στο 84ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σωτηρίου δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Ιωαννίδη που από κοντά έκανε το 2-1.

Το υπόλοιπο του αγώνα ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη η οποία μπορεί και να τους δώσει την παραμονή.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ






TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ