ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Νέος προπονητής ο Βοσνιάδης

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βοσνιάδη | 17 Φεβρουαρίου 2023
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βοσνιάδη | 17 Φεβρουαρίου 2023 APOLLON SMIRNIS FC

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Τάτση στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ η ομάδα της Ριζούπολης το Σάββατο θα δώσει φιλικό με το Αιγάλεω.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Τάτση στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνεται και επίσημα στη διάρκεια της Παρασκευής (17/2).

Η ομάδα της Ριζούπολης το Σάββατο θα δώσει φιλικό με το Αιγάλεω και ο νέος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδα μας.

Δίπλα του θα βρίσκoνται ο βοηθός - προπονητής Ηλίας Παπαθανασίου καθώς και ο στενός συνεργάτης του Κώστας Σταμέλος. Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Κεσόγλου".

Φιλικό αγώνα θα δώσει η ομάδα μας, το Σάββατο 18/2/2023, με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και θα αρχίσει στις 14:45.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ