ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Με πέντε παίκτες στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ντάουντα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό
Ο Ντάουντα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) έχοντας μόνο πέντε παίκτες στον πάγκο του, καθώς χτυπήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στη Ριζούπολη για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό, έχει μόλις πέντε παίκτες στον πάγκο της, και οι τρεις είναι γεννηθέντες του 2003 (Γιαννάκη, Μουστάκας, Δούμας). Δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο Κυρίτσης, ο οποίος μάλιστα έχει ανακοινωθεί από την Καβάλα. Λογικά δεν θα έχουν αποσταλεί τα έγγραφα εξαιτίας της κατάστασης που προέκυψε με τα κρούσματα. Στον πάγκο είναι και ο Ντάουντα.

Στη βασική ενδεκάδα βρίσκονται τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν χθες, ο Γιαννιώτας, ο Σίγκνεβιτς και ο Γιακιμόβσκι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Bέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόβσκι, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Φατιόν, Γιαννιώτας, Ιωαννίδης, Σίγκνεβιτς, Φαλ Λα Πάρα

Ο πάγκος του Απόλλωνα: Κυρίτσης, Γιαννάκη, Δούμας, Ντάουντα, Μουστάκας

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ