STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός 0-0: Άντεξαν μέχρι το τέλος οι Νικαιώτες, πρώτος βαθμός για την Ελαφρά Ταξιαρχία

Φάση από το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ιωνικό
Φάση από το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Πρώτος βαθμός για την Ελαφρά Ταξιαρχία στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε τον Ιωνικό στη Ριζούπολη για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ιωνικός πήρε τον πρώτο του βαθμό μακριά από τη Νίκαια. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ισορρόπησε και πέτυχε ένα γκολ με τον Μάναλη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κυρίαρχος ο Απόλλων Σμύρνης στο πρώτο μέρος

Οι δύο ομάδες μπήκαν σχετικά μουδιασμένα στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχαν διάθεση να παράξουν ευκαιρίες. Μετά το 25ο λεπτό και την καλή στιγμή με τον Ντάουντα, οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα πήραν πλήρως τα ηνία του αγώνα.

Ο Τσιλούλης έκανε τη γλυκιά σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντάουντα έκανε τη σκαστή κεφαλιά, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να σώζει τον Ιωνικό με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 37' η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε μια ακόμα καλή στιγμή. Έπειτα από βολέ του Κότσαρη, ο Σλίβκα κουβάλησε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή. Ο Λιθουανός μέσος έστρωσε στον Σαχλί, εκείνος δοκίμασε το σουτ, ωστόσο η προσπάθειά του κόπηκε από τον Μύγα.

O Σαχλί έστρωσε στον Τουτουαρίμα που έκανε το όβερλαπ στο 41ο λεπτό. Ο μπακ του Απόλλωνα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε ένα ωραίο σουτ, με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει με εξαιρετική επέμβαση.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ισορρόπησε ο Ιωνικός στο δεύτερο μέρος

Ο Ιωνικός ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και έκοψε τον καλό ρυθμό του Απόλλωνα, ο οποίος δεν μπορούσε να προσεγγίσει με ευκολία την εστία του Κότσαρη.

Στο 53' ο Καμπράλ έκανε το σουτ από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κότσαρη.

Στο 68' ο Κωνσταντινίδης έκανε μια συρτή σέντρα, ωστόσο ο Μπρούνο Άλβες πήγε να βάλει αυτογκόλ με τσαφ, με τον Κότσαρη να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 70ο λεπτό ο Μάναλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την αδυναμία του Μπρούνο Άλβες να απομακρύνει την μπάλα, ο οποίος έκανε τσαφ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR, καθώς ο Μάναλης ήταν εκτεθειμένος όταν έκανε τη σέντρα ο Σάντσεζ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μετά το γκολ του Μάναλη ο Ιωνικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο 85' ο Τσιλούλης άφησε τον Απόλλωνα με δέκα παίκτες, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα πάνω στον Ντάλσιο. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ