ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τριπλό χτύπημα στο φινάλε

Ο Ριτσί Κιτοκό με τη φανέλα του Αστέρα

Ο Απόλλων Σμύρνης πηγαίνει για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την αγορά των ελευθέρων καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Γιαννακόπουλου, Κιτοκό και Μπρούτσιτς. 

Μπορεί να εξέπνευσε η μεταγραφική περίοδο, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης ήδη εξέταζε την αγορά των ελευθέρων για να καλύψει τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα, αμυντικού (καθώς ο Αντίλ Ράιλι υπέστη ρήξη χιαστού) και μέσου.

Έτσι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 27χρονο γκολκίπερ Νίκο Γιαννακόπουλο (πρώην Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Άρη Λεμεσού, Κέρκυρας και Παναιτωλικού), τον 28χρονο Κροάτη στόπερ, Κάρλο Μπρούτσιτς (πρώην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λοκομοτίβα, Ασντόντ, Σαγκάν Τόσου, Σοιυντούβα και Ντινάμο Μινσκ) και τον 32χρονο Βέλγο χαφ, Ριτσί Κιτοκό (πρώην Αλμπαθέτε, Ουντινέζε, Γρανάδα, Τενερίφη, Ζιρόνα, Χαέν, Αστέρα, Μούρθια, Σανταντέρ).

Μένει να φανεί πώς θα προχωρήσουν οι ανωτέρω περιπτώσεις, αν και στη Ριζούπολη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τις κλείσουν και τις τρεις άμεσα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ