STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2-1: Ξόρκισε τον δαίμονα της Ριζούπολης

Ο Τόμας Μπεντινέλι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Τόμας Μπεντινέλι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης πιο αποτελεσματικός και πανηγύρισε τη νίκη (2-1), δεύτερη στη Ριζούπολη την τρέχουσα σεζόν και πρώτη μετά τις 4 Οκτώβρη. Μπεντινέλι, Ντάουντα τα γκολ, ο Μαυρομμάτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου τον Ατρόμητο και τον νίκησε 2-1. Ο Μπεντινέλι άνοιξε το σκορ για την Ελαφρά Ταξιαρχία, ο Ντάουντα διεύρυνε το προβάδισμα και ο Μαυρομμάτης στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας νίκη για την Ελαφρά Ταξιαρχία στο πρωτάθλημα για την τρέχουσα σεζόν, η πρώτη μετά αυτή της 4ης Οκτωβρίου κόντρα στην ΑΕΛ.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε τη νίκη, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και καλύτερος στην αναμέτρηση. Οι Περιστεριώτες όπως αποδεικνύουν και τα xGoals της Opta είχαν καλύτερες ποιοτικά ευκαιρίες.

Δεν θα πρέπει να τα βάλουν φυσικά με τους γηπεδούχους, αλλά με τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Αν δείτε και το γράφημα ο Απόλλων Σμύρνης είχε σαφώς λιγότερες ευκαιρίες ποιοτικά από τον Ατρόμητο. Αυτές όμως που δημιούργησε κατόρθωσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Άνοιξε το σκορ με τον Μπεντινέλι στο 42ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα από τον Κολ, κέρδισε την κόντρα από τον Γούτα και πλάσαρε ιδανικά τον Μανδά.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΑ

Ο Αμπιόλα Ντάουντα διεύρυνε το προβάδισμα της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο 67ο λεπτό και ουσιαστικά σφράγισε την επικράτηση των γηπεδούχων.

Ένα γκολ που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Νιγηριανού φορ της Ελαφράς Ταξιαρχίας που έκανε τη σωστή κίνηση στο πρώτο δοκάρι, απέφυγε με ωραία κίνηση τον αντίπαλό του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο ΒΕΡΧΟΥΛΣΤ, Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ

Ο Ατρόμητος πάτησε περιοχή και είχε ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αγκάγεβ σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε, γι' αυτό κι αντικαταστάθηκε. Ο Βέρχουλστ ήταν εξαιρετικός και νικήθηκε από τον Μαυρομμάτη στο 90ό λεπτό.

Ήταν ήδη αργά όμως για τους φιλοξενούμενους.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ