ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τους Γιαννιώτα, Γιακιμόβσκι, Ρόγκνε και Σίγκνεβιτς

Ο Γιαννιώτας με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας
Ο Γιαννιώτας με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ενισχύθηκε μεταγραφικά ανακοινώντας τέσσερις μεταγραφές. Τους Γιαννιώτα, Γιακιμόβσκι, Ρόγκνε και Σίγκνεβιτς.

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει στόχο την σωτηρία του. Συγκεκριμένα στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπέγραψε ο δεξιός εξτρέμ, Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από το 2019 όταν και έφυγε από την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων έχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού.

Επίσης, ανακοινώθηκε ο Νίκολα Γιακιμόβσκι που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΛ ως αριστερό χαφ, ο Νορβηγός στόπερ Τόμας Ρόγκνε που έμεινε ελεύθερος από την Λεχ Πόζναν και ο Μικαλάι Σίγκνεβιτς που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και έμεινε ελεύθερος από την Μπάτε Μπόρισοφ. Και οι τέσσερις παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (5/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού μπακ – χαφ, Nikola Jakimovski από τη Βόρεια Μακεδονία, του κεντρικού αμυντικού, Thomas Pauck Rogne από τη Νορβηγία, του επιθετικού Mikalai Sihnevich από τη Λευκορωσία και του ακραίου επιθετικού Γιάννη Γιαννιώτα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ