STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 1-0: Ο Φατιόν πλήγωσε την πρώην στο 90+1'

O Άντονι Φατιόν πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, αλλά ο Φατιόν με εκτέλεση πέναλτι στο 90+1' τιμώρησε την πρώην του ομάδα, χάρισε τη νίκη (1-0) στον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκίνησε με το δεξί στην επιστροφή του στη Super League Interwetten

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten και πανηγύρισε τη νίκη χάρη σε γκολ του Άντονι Φατιόν με εκτέλεση πέναλτι στο 90+1'

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι, αδίκησαν τους εαυτούς τους, έτσι η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε το τρίποντο και ξεκίνησε με το δεξί στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Το πρώτο ημίχρονο ουδέποτε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας είναι η αλήθεια. Κι όμως τόσο ο Απόλλων Σμύρνης, όσο και η ΑΕΛ έφτασαν κοντά στο γκολ με δύο δοκάρια, ένα για καθεμία ομάδα.

Στο 14ο λεπτό ο Τρούγιτς πήρε την μπάλα από το έξυπνο σκάψιμο του Ντουρμισάι βγήκε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 35' ο Μπεντινέλι έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσιλούλης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ριμπάουντ. Αν και μόνος του αστόχησε προ του Νάγκι.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ

Δύο δοκάρια είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Πάλι από ένα για κάθε ομάδα. Διαφορετικής όμως αξίας όπως την πιθανότητα να αποφέρουν γκολ.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία ανήκει στον Φιορίν Ντουρμισάι. Στο 60ό λεπτό βγήκε από δεξιά εντός περιοχής, πλάσαρε με το εσωτερικό τον Κότσαρη, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα απάντησε στα δοκάρια η Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Μπετινέλι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό του δοκαριού της εστίας του Νάγκι και πέρασε άουτ.

Η "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΤΟΥ ΦΑΤΙΟΝ ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

Η ΑΕΛ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και αν μια ομάδα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αυτή ήταν η ομάδα της Λάρισας.

Το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί, αλλά σίγουρα και οι Θεσσαλοί αδίκησαν τον εαυτό τους καθώς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κότσαρη.

Στο 88' ο Μανούχος σφύριξε κόρνερ, το VAR τον κάλεσε, ο ρέφερι είδε τη φάση στο μόνιτορ και μαζί και το χέρι του Μαϊδανού στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Ο Φατιόν εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πανηγύρισε έξαλλα κόντρα στην πρώην του ομάδα το τέρμα που έμελλε να κρίνει το ματς.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ