STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμ. - Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Ιωαννίδη και το VAR που πήρε πίσω το πέναλτι των γηπεδούχων

Απόλλων Σμ. - Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Ιωαννίδη και το VAR που πήρε πίσω το πέναλτι των γηπεδούχων
Ο Ιωαννίδης του Απόλλωνα μεταφέρεται με φορείο εκτός γηπέδου EUROKINISSI

Στο 28' της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό ο Διούδης συγκρούστηκε με το Νίκο Ιωαννίδη ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Στην ίδια φάση το VAR πήρε πίσω το πέναλτι που είχε δείξει αρχικά ο Κουτσιαύτης. (VIDEO)

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό σημαδεύτηκε από μια φάση που έφερε των τραυματισμό των Διούδη και Νίκου Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα στο 28' σε μια βαθιά μπαλιά ο Διούδης βγήκε για να διώξει τη μπάλα, την απομάκρυνε με τις μπουνιές του προ του Ιωαννίδη αλλά εν συνεχεία έριξε με δύναμη στο έδαφος τον Νίκο Ιωαννίδη.

Οι δύο παίκτες έπεσαν κάτω δείχνοντας να μην έχουν τις αισθήσεις τους και την ίδια ώρα ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι.

Στο ιατρικό κομμάτι ο Διούδης έκανε ράμματα και συνέχισε να αγωνίζεται ενώ ο Ιωαννίδης ζαλιζόταν, του τοποθετήθηκε κολάρο και έφυγε με φορείο και εν συνεχεία με ασθενοφόρο από το γήπεδο για το νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό ο ρέφερι της αναμέτρησης κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση και είδε πως μετά το διώξιμο του Διούδη αυτή βρήκε στο χέρι πριν τη σύγκρουση και πήρε πίσω την απόφαση του για πέναλτι και έδωσε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκό.

Δείτε τη φάση:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ