SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Β' 0-0: Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο μηδέν με τρία δοκάρια

Ο Ολυμπιακός Β' στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου
Ο Ολυμπιακός Β' στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Ο Ολυμπιακός Β' έφυγε με την ισοπαλία από το Καυταντζόγλειο καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δεν πήρε το τρίποντο, αλλά κράτησε το αήττητο ο Ολυμπιακός Β'. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στο Καυταντζόγλειο. Στους 14 βαθμούς οι Πειραιώτες, στους πέντε οι Θεσσαλονικείς.

Στο πρώτο μέρος άργησε ο ρυθμός να ανέβει στο παιχνίδι. Στο 39ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β' έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σουρλή να μην μπορεί να νικήσει τον Πίτκα. Στο 43ο λεπτό η ομάδα του Ιμπαγάσα είχε σημαντική ευκαιρία, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 51' οι ερυθρόλευκοι είχαν νέο δοκάρι με οριζόντιο δοκάρι του Λιάτσου. Ο Ολυμπιακός είχε τρίτο δοκάρι με τον Κίτσο στο 76ο λεπτό. Στο 77' οι γηπεδούχοι είχα δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Ενομό. Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας είχε νέα καλή στιγμή, ωστόσο δεν κατάφερε μα σκοράρει. Μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε κάτι και σκορ δεν υπήρξε.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος Πάτι, Αμαρντάδης, Παπαπιώνου, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Σουντούρα, Μπάργκα, Νομό.

Ολυμπιακός Β': Τζολάκης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάννης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντόη, Λιάτσος, Σουρλής, Κίτσος, Βοΐλης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ