STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων - Παναιτωλικός 0-0: Πολύτιμος βαθμός για τους Αγρινιώτες, σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten, η οποία έληξε 0-0. Δύο δοκάρια για την Ελαφρά Ταξιαρχία που έχασε έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία. Πολύτιμος πόντος για τους Αγρινιώτες.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παναιτωλικό στην 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία είναι στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς στο -3 από τον Ατρόμητο. Από την άλλη, στη 10η θέση με 22 βαθμούς ο Παναιτωλικός που είναι λίγο πιο άνετος παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό σε δύσκολη έδρα, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τη νίκη.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν έστω ένα γκολ στο παιχνίδι, ενώ ο Απόλλωνας είχε και δύο δοκάρια. Η Ελαφρά Ταξιαρχία που "καιγόταν" πίεσε παραπάνω στο β' μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έμεινε για ένατο σερί ματς χωρίς γκολ.

Δοκάρι ο Απόλλων, μεγάλες ευκαιρίες ο Ντίας

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως γρήγορα ο Απόλλωνας ισορρόπησε και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Πράγμα που έκανε στο 19ο λεπτό. Ο Ντεντάκης έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Σίγκνεβιτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Το πρώτο μέρος κύλησε με ισορροπία, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τις στιγμές τους. Ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές στιγμές πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Έπειτα από σέντρα του Αντούνες, ο Ντίας βρέθηκε σε θέση βολής. Έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 44' ο Ντάγκο ντρίμπλαρε από τα αριστερά, έριξε κάτω τον Ντεντάκη, γύρισε την μπάλα στον Ντίας, ο οποίος έκανε κακό πλασέ από κοντά.

Ανέβηκε ο Απόλλωνας στο β' μέρος

Το β' μέρος ξεκίνησε με καλό ρυθμό. Στο 49ο λεπτό ο Νταγκό πάτησε στην περιοχή, ντρίμπλαρε, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ενέργεια του. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι έτρεξαν στην αντεπίθεση, όμως ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός.

Στο 61ο λεπτό, ο Παναιτωλικός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Καρέλης στην καρδιά της περιοχής, έκανε βήματα προς τα πίσω, πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Βέρχουλστ. Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι. Ο Μαρτίνες κουβάλησε την μπάλα, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης παρενέβη τόσο, ώστε η μπάλα να πάρει κατεύθυνση προς το δοκάρι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο Απόλλωνας ρίσκαρε περισσότερο με τον Ντάουντα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 77' ο Ντάουντα έβγαλε όμορφα στον Τσιλούλη, ο οποίος πάτησε στην περιοχή βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη, που απέκρουσε. Στο 78, μετά από σέντρα του Ντεντάκη, ο 34χρονος Νιγηριανός πήρε την κεφαλιά, δεν γύρισε σωστά το σώμα του και έφυγε άουτ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κενούς χώρους. Στο 83' ο Μεντόσα δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος. Στο 85' μετά από ένα λάθος γύρισμα, ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Βέρχουλστ, προσπάθησε να τον κρεμάσει, όμως απέκρουσε. Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση και έμεινε το 0-0.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ