STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων - ΟΦΗ 1-2: Νίκη στην Καλλιθέα με Καστάνιος και Φαν Ντάινεν

Ο Καστάνιος στο φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα
Ο Καστάνιος στο φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Καλλιθέα επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με τους Καστάνιος και Φαν Ντάινεν να πετυχαίνουν τα δύο γκολ των Κρητικών. Ο Σαχλί σκόραρε για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης σ' ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα. Μάλιστα, το ματς είχε ολλανδικό "χρώμα" με τους Καστάνιος και Φαν Ντάινεν να σκοράρουν για τους Κρητικούς.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε απ' τους Κρητικούς στο 13' με σουτ του Νέιρα που απέκρουσε ο Βέρχουλστ. Τρία λεπτά αργότερα απάντησε ο Απόλλων με τον Ματέι να βρίσκεται απέναντι απ' τον Επασί, με τον κίπερ του ΟΦΗ να διώχνει σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τους Κοροβέση και Μαρινάκη να έχουν άλλες δύο καλές στιγμές. Στο 47ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Καστάνιος να μπαίνει στην περιοχή και να νικάει τον Βέρχουλστ για το 0-1. Τρία λεπτά μετά η Ελαφρά Ταξιαρχία έφερε το ματς στα ίσα, με τον Σαχλί να πλασάρει, έπειτα από ασίστ του Τσιλούλη.

Στο 75ο λεπτό ο Απόλλων κατέγραψε τελική με κεφαλιά του Ντάουντα χωρίς να απειλήσει, ενώ στο 78' οι Κρητικοί είχαν καλή στιγμή με τον Νοικοκυράκη να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 84' ο ΟΦΗ απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ με τον Φαν Ντάινεν να σκοράρει έπειτα από συνδυασμό. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη.

Απόλλων: Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (65' Κραγιόπουλος), Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι (46' Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (65' Μαρτίνες), Τσιλούλης (65' Βιτλής), Παλμίδης (46' Σαχλί), Ιωαννίδης (46' Ντάουντα)

ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (61' Διαμαντής), Βούρος, Λυμπεράκης (61' Γκαγέγος), Μαρινάκης (61' Ουές), Κοροβέσης, Μπαλογιάννης (71' Νοικοκυράκης), Νέιρα, Καστάνιος (61' Φαν Ντάινεν), Γρίβας (61' Καμάου)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ