ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 0-1: Ένα πέναλτι στο 90+5' έκρινε το ντέρμπι

Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 0-1: Ένα πέναλτι στο 90+5' έκρινε το ντέρμπι
YOUTUBE

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε σπουδαία νίκη 1-0 χάρη σε πέναλτι του Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις μέσα στο "Τσίρειο" σε επεισοδιακό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον κρατά στη μάχη τίτλου της Α' Κατηγορίας.

Το επεισοδιακό ντέρμπι της Α' Κατηγορίας στο "Τσίρειο" βρήκε νικητή τον ΑΠΟΕΛ. Το 1-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού διαμορφώθηκε με πέναλτι του Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις και ύστερα από 9 αγωνιστικές παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτοπόρου Πάφου.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έδειξε πριν και μετά τη διακοπή του 23ου λεπτού, λόγω εισβολής και συμπλοκής οπαδών στο ταρτάν του στίβου, που προκάλεσε 15λεπτη διακοπή.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές και ο ΑΠΟΕΛ ένα δοκάρι με τον Ντάλσιο στο 1ο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι με αρκετά φάουλ και λίγο ρυθμό.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπήκαν πιο δυνατά, είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γιώργο Εφραίμ, αλλά το 0-0 παρέμενε. Οι αλλαγές και τα φάουλ απέτρεψαν το ρυθμό μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου η δράση ήταν απανωτή.

Στο 90' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ιωάννη Πίττα και τρία λεπτά αργότερα ο Χάρης Μαυρίας ανέτρεψε τον Μαρκίνιος στην περιοχή. Ο νεοεισελθών Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ