ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Το ντέρμπι κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Το ντέρμπι κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων
YOUTUBE

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕ Λεμεσού οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι κυπέλλου.

Το ντέρμπι του Απόλλωνα Λεμεσού με την ΑΕ Λεμεσού δεν διεξήχθη ποτέ. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κυπέλλου Κύπρου αναβλήθηκε, αφού η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του.

Όλα άρχισαν πριν από τη σέντρα, κατά την προσέλεση των φιλάθλων, όταν σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το "Άλφα Μέγα".

Η αστυνομία επενέβη με κάθε μέσο και τα πνεύματα έμοιαζαν να ηρεμούν. Ο αγώνας θα άρχιζε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση, όμως λίγο πριν οι παίκτες των δύο ομάδων μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έγινε εισβολή οπαδών στο χορτάρι.

Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν μπροστά από τα πέταλα των δύο ομάδων, με τους οπαδούς να πετούν φωτοβολίδες από τη μία πλευρά στην άλλη.

Οι διαιτητές, παράγοντες και επικεφαλής της αστυνομικής παρουσίας βρέθηκαν στα αποδυτήρια και αποφασίστηκε να μην αρχίσει το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχε εγγύηση για την ομαλή διεξαγωγή του.

"Έχω μιλήσει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Πρόεδρο της ΚΟΠ. Συγκεκριμένη σύσταση προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Όλα αυτά που έβλεπα πριν έρθω εδώ είναι απαράδεκτα και δεν μπορούν να συνεχιστούν", ήταν η άμεση αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ