ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόλλων Λάρισας: Στο AEL FC Arena τη σεζόν 2020/21

Απόλλων Λάρισας: Στο AEL FC Arena τη σεζόν 2020/21
EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι τη σεζόν 2020/21 θα χρησιμοποιεί ως έδρα το AEL FC Arena. Η ΑΕΛ υπενθυμίζεται ότι θα χρησιμοποιεί το Αλκαζάρ.

Το AEL FC Arena θα έχει ως έδρα για τη νέα σεζόν (2020/21) ο Απόλλων Λάρισας στη νέα σεζόν στη Super League 2. Όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα αφήνει το γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα παίζει στο γήπεδο που μέχρι και την περυσινή σεζόν χρησιμοποιούσε η ΑΕΛ.

Οι βυσσινί όπως έκαναν ήδη γνωστό επιστρέφουν από τη νέα σεζόν της Super League Interwetten στο Αλκαζάρ. Αναλυτικά η ανακοίνωσε των κυανόλευκων:

"H ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της "κυανόλευκης" εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με την διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για την χρησιμοποίηση από την ομάδα μας, του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η συμφωνία αυτήν που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογο μας αλλά και στην Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στην χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτήν, θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας".

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ