STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων - Ατρόμητος 0-2: Ο Κουλούρης χάρισε μεγάλο διπλό στη μάχη για τη σωτηρία

Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα
Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα INTIME

Ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Κουλούρη στο 48' και στο 90+2' πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ένα "χρυσό" τρίποντο στη μάχη για τη σωτηρία. Ακυρώθηκαν τέσσερα γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ.

Ένα μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο Ατρόμητος στη Ριζούπολη. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, καθώς σκόραρε δύο φορές στο 48 και στο 90+2'.

Ο Ατρόμητος πήρε μία μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στην 12η θέση με 20 βαθμούς και είναι στο +2 από την 13η Λαμία και στο +7 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ενόψει των playouts.

Δύο γκολ ο Κουλούρης, άλλα δύο ακυρωθέντα γκολ ο Απόλλωνας

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξε το σκορ. Ο Ροτάριου βρέθηκε απέναντι από τον Κότσαρη, προσπάθησε να σπάσει την μπάλα στον Κουλούρη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ντεντάκη με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 48'.

Ο Απόλλωνας ανέβηκε προσπαθώντας να ισοφαρίσει, μάλιστα του ακυρώθηκαν άλλα δύο γκολ. Στο 63' ο Ντεντάκης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έμεινε ζωντανή, ο Σλίβκα σούταρε, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Ντάουντα ήταν εκτεθειμένος, σύμφωνα και με τις γραμμές του VAR.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πέντε λεπτά από αργότερα, ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα, ο Ντάουντα σηκώθηκε ανάμεσα σε Καστεγιάνο και Μαυρομμάτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, μετά από εξέταση στο VAR δόθηκε οφσάιντ σε πάσα του Βιτλή στον Γιαννιώτα στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 78' ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία. O Γιαννιώτης έκανε το βαθύ γέμισμα, ο Ροτάριου βρέθηκε απέναντι στον Κότσαρη έχοντας αφήσει πίσω του τον Ντεντάκη, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ του Απόλλωνα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να "κλειδώσει" το τρίποντο. Έπειτα από κλέψιμο του Σάλομον, ο Κουλούρης είδε τον Κότσαρη εκτός εστίας και τον κρέμασε πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ στο 90+3'. Μάλιστα, το γκολ αρχικά είχε ακυρωθεί. Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τον Απόλλωνα να μένει και με δέκα παίκτες στο 90+9', λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Φάμπρι Κάστρο.

Δοκάρι ο Ατρόμητος, δύο ακυρωθέντα γκολ ο Απόλλωνας

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές. Στο 17' ο Τσίμπσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά από κοντά, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος στη σέντρα του Ντεντάκη. Στο 38΄ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Άλιμπεκ βρέθηκε μόνος μετά την κεφαλιά προς τα πίσω του Ντομίνγκεθ, έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κότσαρη.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Απόλλωνας βρήκε δεύτερη φορά δίχτυα. Ο Ντεντάκης εκτέλεσε φαόυλ, ο Γιαννιώτης απέκρουσε πλασέ του Παμλίδη από κοντά. Στη συνέχεια ο Κουλούρης έστρωσε άθελά του την μπάλα στον Ντομίνγκες, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην εκτέλεση του φάουλ μετά από εξέταση στο VAR.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ