STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων - Αστέρας 0-1: Το κεφάλι του Μπαράλες χάρισε το πρώτο τρίποντο στους Αρκάδες

Ο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του απέναντι στον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του απέναντι στον Απόλλωνα INTIME SPORTS

Ο Αστέρας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten παίρνοντας το διπλό απέναντι στον Απόλλωνα με 0-1 χάρη σε γκολ του Μπαράλες.

Έσπασε το ρόδι στη Super League Interwetten o Αστέρας. Οι Αρκάδες φιλοξενήθηκαν από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 6η αγωνιστική και πήραν την πρώτη τους νίκη επικρατώντας 1-0.

Σκόρερ για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 48ο λεπτό με τον συνηθισμένο του τρόπο, δηλαδή με κεφαλιά. Η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως αποτέλεσμα.

Στη βαθμολογία, ο Αστέρας ανέβηκε στην 9η θέση με πέντε βαθμούς, ενώ ουραγός χωρίς νίκη και με δύο πόντους είναι ο Απόλλωνας.

Ο Μπαράλες με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα, ο οποίος απέκτησε προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρεγκίς, ο Μπαράλες με εξαιρετική ισορροπία, έπιασε μία δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο στο 48ο λεπτό οι Αρκάδες έκαναν το 0-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει κρατώντας την μπάλα, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι σημαντικό. Από την άλλη, επικίνδυνος παρέμενε ο Αστέρας ο οποίος είχε ευκαρία στο 57' με τον Σόνι και με προβολή του Κρέσπι στο 58'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Τζανλούκα Φέστα προσπαθούσε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Τσιλούλη και Ντάουντα. Ωστόσο, οι Αρκάδες ήλεγχαν το παιχνίδι, έμπαιναν δυναμικά στις φάσεις και εξαφανάνιζαν κάθε κίνδυνο. Προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Αστέρας οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Φέστα έψαχνε με σέντρες να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά ο Τσιφτσής δεν ανησύχησε ουσιαστικά.

Το δοκάρι του Άλβες ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων ήταν εκείνος που κρατούσε την μπάλα, χωρίς να απειλεί. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά του Κρέσπι που απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Μπρούνο Άλβες. Οι Αρκάδες στη συνέχεια κράτησαν επίσης μπάλα και προσπάθησαν να αναπτυχθούν με γρήγορες μεταβιβάσεις.

Στο 21ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ο Μπρούνο Άλβες εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Φατιόν έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, ωστόσο ήταν άστοχο. Στο 42ο λεπτό ο Άλβαρες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαράλες με το κεφάλι από την καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά καμία εξ αυτών δεν ήταν κλασική. Αυτό αποδεικνύεται από τα προσδοκώμενα γκολ του 45λεπτου, με τον Απόλλωνα να έχει 0.21 και τον Αστέρα 0.27.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ