Απόλαυσε τα χιόνια ο Ζιλμπέρτο

Ο Παναθηναϊκός μπορεί στην Κοπεγχάγη να συνάντησε πολύ κρύο και χιόνια, ωστόσο ένας από τους αστέρες του "τριφυλλιού" φαίνεται πως απολαμβάνει τον καιρό της Δανέζικης πόλης.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί στην Κοπεγχάγη να συνάντησε πολύ κρύο και χιόνια, ωστόσο ένας από τους αστέρες του “τριφυλλιού” φαίνεται πως απολαμβάνει τον καιρό της Δανέζικης πόλης.
Ο λόγος για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος κάνοντας την βόλτα του στην χιονισμένη πόλη, ανέβασε στο twitter του φωτογραφίες, στις οποίες μάλιστα σχολίασε πως όντως στην Κοπεγχάγη έχει μια “δροσιά”.
Επίσης, στην δεύτερη φωτογραφία ο Βραζιλιάνος άσος, ποζάρει με την φόρμα του Παναθηναϊκού με φόντο την χιονισμένη πόλη με λεζάντα: “Με το κρύο της Κοπεγχάγης”.