ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη Corriere dello Sport: "Ποιος θα αγοράσει την Μόντσα του Μπερλουσκόνι; Υπάρχει ο Μαρινάκης"

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης INTIME SPORTS

Η Corriere dello Sport αποκάλυψε πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαπραγματευόταν το τελευταίο διάστημα την πώληση της Μόντσα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών και άφησε μία τεράστια κληρονομιά στο ιταλικό ποδόσφαιρο μέσα από την πλούσια δράση για τρεις γεμάτες δεκαετίες στην Μίλαν, αλλά και από την παρουσία του στην Μόντσα στα τελευταία χρόνια, ανεβάζοντάς την στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η επόμενη μέρα της ομάδας της Λομβαρδίας είναι πιθανό να συνδεθεί με την Ελλάδα, αφού ο "καβαλιέρε" ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να του παραχωρήσει το σύλλογο.

"Να αφήσει την Μόντσα, σε ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτή ήταν η τελευταία ασίστ με την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: ο σύλλογος θα πουληθεί στον Έλληνα κροίσο, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η διαπραγμάτευση, που άρχισε πριν από μερικούς μήνες, ήταν να κλείσει μέσα στις προηγούμενες ημέρες", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω ιταλικό μέσο.

"Πολύ πλούσιος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, ο 55χρονος Έλληνας εφοπλιστής και εκδότης έχει ήδη τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Νότιγχαμ στην Αγγλία, την οποία και αγόρασε το 2017 και την οποία ανέβασε στην Premier League..

Συνεργάστηκε με την Λίνα Σουλούκου, νέα CEO της Ρόμα, από το 2018 μέχρι το 2022, και με τον Φρανσουά Μοντέστο που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Μόντσα την περασμένη σεζόν.

Η Μόντσα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Αυτή είναι η τελευταία αθλητικό διαίσθηση του Μπερλουσκόνι", τονίζει μεταξύ άλλων η εφημερίδα, στη ηλεκτρονική της έκδοση, αναφορικά με τις επαφές των δύο ανδρών για τη μεταβίβαση του ιταλικού συλλόγου στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ