Αποκαλυπτικός Ιωαννίδης: Η αποχώρηση από τα social media, ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός, το προπονητικό τιμ με δύο Έλληνες διεθνείς και η σχέση του με τη Βουλγαράκη

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και έδωσε απαντήσεις για όλους και για όλα. Διαβάστε όσα είπε.
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ υπήρξε ο Φώτης Ιωαννίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Εθνικής μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του από τα social media, τα οποία χαρακτήρισε τοξικά, ενώ αποκάλυψε πως γεμίζει τον χρόνο που κέρδισε από αυτά, παίζοντας σκάκι με τον Γιώργο Βαγιαννίδη και διαβάζοντας βιβλία, με τελευταίο ένα έργο του Ντοστογιέφσκι.
Ακόμα, κρυφό κράτησε το τί κρύβεται πίσω από τον πανηγυρισμό του, τόνισε όμως πως δείχνει τον ουρανό, εξαιτίας της ιδιαίτερης σύνδεσης του με τη θρησκεία.
Όσον αφορά το μέλλον του, ανέφερε πως έχει αρχίσει να του μπαίνει το “μικρόβιο” της προπονητικής και πως αστειεύονται με τους Μπακασέτα και Βαγιαννίδη για τη δημιουργία προπονητικού τιμ, του οποίου θα ηγείται ο “Μπάκα”.
Τέλος, για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη, αποκάλυψε την επιθυμία του να κάνουν οικογένεια.