ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφόρτιση Ρούμπεν και Παλάσιος, εκτός με γαστρεντερίτιδα ο Μπουζούκης

Αποφόρτιση Ρούμπεν και Παλάσιος, εκτός με γαστρεντερίτιδα ο Μπουζούκης
INTIME

Έριξαν στροφές στην προπόνηση της Παρασκευής οι Ρούμπεν και Παλάσιος που δείχνουν αρκετά επιβαρυμένοι. Εκτός λόγω ίωσης ο Μπουζούκης, επιστρέφει τη Δευτέρα από την Τρίπολη ο Κουρμπέλης.

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής (12/11) στο "Γ. Καλαφάτης". Πλην των διεθνών Αλεξανδρόπουλου, Ιωαννίδη, Χριστογεώργου, από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας αποτραβήχτηκαν οι Ρούμπεν Πέρεθ και Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση (ήταν απαραίτητο να ρίξουν στροφές, καθώς έχουν επιβαρυνθεί αρκετά, ειδικά ο Ισπανός), ενώ απουσίασε ο Γιάννης Μπουζούκης, που έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης (γαστρεντερίτιδα).

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά το κάταγμα που έχει υποστεί στο μετατάρσιο του ποδιού, ενώ οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μπεκ ακολούθησαν ατομικό.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού αναμένεται να επιστρέψει στο Κορωπί την προσεχή Δευτέρα από την Τρίπολη, όπου παρέμεινε τον τελευταίο ενάμισι μήνα (με την άδεια της ομάδας), ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης σε προσωπικό φυσιοθεραπευτή του και θα συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να "μπει" μαζί με την ομάδα μέσα στον επόμενο μήνα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την προθέρμανση, δούλεψαν πάνω στην τακτική και έπαιξαν εσωτερικά διπλά σε μικρούς χώρους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ