ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Αποφόρτιση εν όψει Φορτούνα

Αποφόρτιση εν όψει Φορτούνα

Ο Λάζλο Μπόλονι χαμήλωσε την ένταση της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (8/7), ώστε οι παίκτες του να είναι σε καλή κατάσταση για το πρώτο τους φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του "Δικέφαλου". (video)

Σε χαλαρούς ρυθμούς διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (8/7), αφού ο Λάζλο Μπόλονι θέλει οι παίκτες του να είναι ξεκούραστοι στο φιλικό με την Φορτούνα που είναι να γίνει το Σάββατο (9/7) στο Ντίσελντορφ (8 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντάριο Κρέσιτς, ενώ οι Πάμπλο Γκαρσία και Θανάσης Παπάζογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ευχάριστα νέα από Ίβιτς

Τα καλά νέα ήρθαν από την πλευρά του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παρά τους αρχικούς φόβους περί τραυματισμού του στην πρωινή προπόνηση, το απόγευμα παρουσιάστηκε χωρίς πρόβλημα και έτσι τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Φορτούνα.

Σκοτζέζικη κατασκοπεία

Όπως είναι γνωστό, στο ίδιο κέντρο με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες και η σκοτσέζικη Αμπερντίν. Ο προπονητής της ομάδας, λοιπόν, Κρις Νοξ, παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και όταν έγινε αντιληπτός από τον Μπόλονι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον πλησίασε και αντάλλαξαν απόψης για θέματα προπονητικής.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ