ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: Οριστική διακοπή στο ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια λόγω έλλειψης ορατότητας

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια TWITTER PRINTSCREEN

Οριστική διακοπή αποφασίστηκε στο ντέρμπι της Κύπρου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, καθώς η πυκνή ομίχλη στο ΓΣΠ δημιούργησε προβλήματα στην ορατότητα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια διεκόπη οριστικά λόγω χαμηλής ορατότητας με την πυκνή ομίχλη στο ΓΠΣ να δημιουργεί προβλήματα.

Ο διαιτητής στο 17' αποφάσισε την διακοπή του αγώνα, καθώς ήταν αδύνατο για τους παίκτες και τους προπονητές να δουν. Πάνω που θα ξεκινούσε ο αγώνας, στο 20' σφύριξε ξανά διακοπή. Η διαιτητική ομάδα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και έπειτα από λίγο οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή.

Το σκορ ήταν 0-0 και σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί την Τετάρτη, κάτι που πρέπει να επικυρωθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟΕΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ