ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 3-0: Ξέφυγε στην κορυφή με πάρτι στο ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 3-0: Ξέφυγε στην κορυφή με πάρτι στο ντέρμπι
YOUTUBE

Ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε με 3-0 της Ομόνοιας για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας και ξέφυγε στην κορυφή με έξι βαθμούς.

Ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε με 3-0 της Ομόνοιας στο μεγάλο ντέρμπι του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας και με το "τρίποντο" ξέφυγε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 16 αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο είχαν το πάνω χέρι στο 1ο μέρος και δημιούργησαν επικίνδυνες στιγμές, μέχρι να δικαιωθούν στην πίεσή τους με το γκολ του Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή έκανε τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα και το "τριφύλλι" βελτίωσε την εικόνα του, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Βιντ Μπέλετς. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι χτύπησαν δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Σταύρο Γαβριήλ και Ισάμ Σεμπάκ κι έφτασε στη νίκη.

  • ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνιες (65' Σαρφό), Κβιλιτάια (65' Γαβριήλ), Τσεμπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο (90' Τομανέ), Μαρκίνιος (74' Δώνης), Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά (90' Πολυκάρπου)
  • ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Ψάλτης (46' Ζαχαρίου), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Μπασιρού (63' Χαραλάμπους), Κούσουλος, Μπέζους (80' Ανσαριφάρντ), Λοΐζου (46' Σίμιτς), Σεμέδο, Κακουλλής (46' Αλιούμ)
TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ